КО-ОП coworking – ново работно пространство за креативни хора

И понеже обичаме да се натъкваме на нови градски находки, а креативните и творчески среди са ни слабост, затова и нямаше как да не партнираме на най-новото и мега яко място, което ще даде възможност на всички творчески личности, ей така в началото на лятото да си заплуват в свои води с всички неохбодими удобства и вдъхновение.

Ако и ти си от хората, които обичат споделените пространства, интересни срещи със себеподобни и особено креативната и творческа атмосфера и вече се чудиш кое е това място, което толкова ти хвалим, то сега е моментът да ти кажем, че в събота, 22 юни, можеш направо да дойдеш и да се запознаеш с всички замесени, намесени, обитатели и нови обожатели на мястото.

Мястото е КО-ОП на бул. “Янко Сакъзов” 17 и ако вече си се досетил какво се намира още там, то значи си се подготвил и че ще се веселим, както е присъщо за голямо КО-ОPening PARTY!

Денят е почивен, часът ще е ранен, времето – не обещаваме, настроението – вдъхновение.

Защото зад всяко ново начало стои къртовски труд и широки усмивки, затова и ние отиваме да поздравим екипа за свършената работа, чакаме и теб!

Току виж си открил своето ново място, на което на есен с песен да чуруликат идеи и да кипиш в работата с нови сили!

Ние ще те държим в течение на всичко, което ще се случва и занапред!

_________________

Ето малко повече информация и от организаторите: 

На 22 юни, събота, от 16:00, ви каним на парти по случай откриването на КО-ОП coworking – споделено работно пространство, което е екзлузивно насочено към хора от творческите и креативни индустрии – медии, реклама, архитектура, дизайн, мода, изкуство, кино, фотография.

Адресът е бул. „Янко Сакъзов“ 17 – точно на парка Заимов, в непосредствена близост до две емблематични места в София, както за местните жители, така и за чужденци (Ракета + Спутник).

КО-ОП coworking е естественото продължение на откритото през месец декември 2018 год. арт пространство КО-ОП, което стана дом на различни културни събития.

След шест месеца в организиране и представяне на изложби сме готови и с коуъркинг пространството си. Идеята е да създадем работно място, проектирано и обзаведено да подпомага работата на хора от креативните и творческите индустрии. Също така да създадем общност,  която да улесни индивидуалния и професионален растеж чрез сътрудничество и вдъхновение.

КО-ОП coworking разполага с 23 индивидуални работни места, които са подходящи както за хора, които работят на свободна практика, така и малки компании. Предлагаме и един офис, който може да се използва от 4 човека максимум. Към пространството разполагаме с конферентна зала, телефонна кабина, напълно обзаведена кухня, както и душ и шкафчета, за тези които обичат да бъдат активни. На място може да се купи еспресо, напитки и неща за леко хапване. Вода, филтрирано кафе и чай са безплатни, както и всякакви канцеларски материали и офис консумативи. Единствено има лимит за принтиране, тъй като вярваме в съзнателното ползване на хартия. Всичките ни мебели са направени ръчно и по поръчка, така че да паснат перфектно на пространството и да отговарят на нуждите на ползвателите. Пространството ще може да се ползва от членовете 24/7.

КО-ОП ще бъде домакин на различни събития, които ще служат за създаване и укрепване на общност. Събитията ще вдъхновяват членовете, ще бъдат с образователен и с развлекателен характер, така че да се създаде добър work-life баланс. Освен това мястото за събития ще може да се използва от членовете на обществото за организиране на разнообразни ивенти – както насочени към външната публика, така и вътрешни. Разбира се арт пространството КО-ОП ще продължава да показва творби на български и чуждестранни автори.

Елате да открием заедно КО-ОП coworking – на 22 юни на площадката между Спутник и КО-ОП.

Вход свободен, а питиета са от нас.

Line up: Niki Phoenix и Dj Clipper от Disco Comrades.

Актуална информация може да следите в страницата на събитието, както и в КО-ОП или официалния сайт

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!