КО-ОП представя третата самостоятелна изложба на Евгени Батоев

Пространството за работа, събития и изкуство КО-ОП представя третата самостоятелна изложба на художника Евгени Батоев “КАКВОТО ПОСЕЕШ – ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ”. Експозицията ще бъде официално открита на 12 ноември от 19.00 и ще остане в пространството до 13-и декември, включително.

Маслени картини разкриват джунгли, градове, машини и организми. Не е сигурно кога, въпреки че има изходна точка, 2019 г. Когато един терен свършва, нов започва. В „пет леки пиеси“ се получава положителна форма на комуникация. Може да бъде каквото си пожелаеш. Подборът се развива в духа на изобретателността и енергията в началото на една неограничена невинност като своебразно мощно ново начинание.

Евгени Батоев е учил “Живопис” в Школата за изящни изкуства „Слейд“. Негови произведения на изкуството са участвали в многобройни групови изложби в галерии като галерия „Структура“, “Арт пространство Етър” и “Етър Хага”, ИСИ София и “Кредо Бонум”. Повече информация за Евгени Батоев може да откриете ТУК, а относно изложбата и официалното откриване, следете събитието във Facebook ТУК.

______________

Съдържание: КО-ОП

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!