КО-ОП подава ръка на хората със свободни професии и малкия бизнес

Пространството за работа, изкуство и събития КО-ОП стартира кампания, чиято цел е да помогне на хората със свободни професии и малкия бизнес в креативния сектор. В рамките на инициативата КО-ОП ще направи Coworking Giveaway за нови членове като предостави безплатно ползване на работно пространство за период от 3 месеца на 1 професионалист на свободна практика и 4 работни места на малка компания (с до 10 заети лица). В случай, че компания с до 10 служители желае да стане част от нашата общност и да участва, то ние ще предоставим 4 безплатни работни места, а останалите ще се ползват с 10% отстъпка за периода.

Coworking Giveaway стартира на 14-и май, а крайната дата за кандидатсване е 30-и май 2020 г. На 3-и юни ще бъдат обявени имената на новите членове на общността на КО-ОП. Участниците ще бъдат селектирани на база няколко основни критерия – сфера на дейност, мотивационен отговор и брой служители. Тези, които ще получат безплатно ползване на работното пространство в КО-ОП, ще бъдат финално избрани на томболен принцип. Победителите трябва да стартират членството си в КО-ОП в период до един месец след тяхното обявяване. Всички желаещи да закупят абонаментен план в периода от 15-и май до 15-и август може да ползват 10% отстъпка от обявените цени.

Ние разбираме колко трудна е ситуацията за хората със свободни професии и малкия бизнес особено в творческите индустрии. Вярваме, че с повече търпение и подкрепа един към друг, по-бързо ще излезем от тази криза. Затова подаваме ръка. Кооперативът не е просто място, където отиваш и работиш, това е място с дух и атмосфера, чиято основна цел е да обединява хората в една общност, която си взаимодейства не само на професионално, но и на лично ниво“, споделят от екипа на КО-ОП.

КО-ОП е динамично пространство за работа, изкуство и събития, което обединява галерия и споделено офис пространство. КО-ОП е платформа, която събира млади, креативни и талантливи хора, които не просто работят заедно, а творят, споделят идеи и виждания и създават общи проекти. КО-ОП е създадено от малък, но силно мотивиран екип, който вярва в индивидуалния и професионален растеж чрез сътрудничество и вдъхновение. Неговата основна цел е да изгражда и развива, да предизвиква диалог и насърчава колаборации в креативната сфера.

Повече информация и условия за участие, може да намерите във Facebook страницата на КО-ОП ТУК.

______________________

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

Създадохме shash.bg преди пет години и оттогава до днес това е една от големите ни гордости. Зад това, което вие виждате, стои много малък екип от хора и въпреки трудностите, с които се сблъскваме, ние не се отказваме от идеята си да говорим за общественозначимите теми, които вълнуват всички, да разказваме светли истории, да ви срещаме с успели и позитивни хора, да разпространяваме добрите новини, както и да изразяваме мнение по събития, които са важни за обществото ни.

За тези години успяхме да подадем ръка и на много организации и хора, които са в началото на своя дълъг кариерен път и имаха нужда от подкрепа. Изградихме силна партньорска мрежа и застанахме зад независими организации, фондации, културни събития и независими артисти.

Най-важното обаче е, че стигнахме до вас. Благодарим за лоялността, за доверието и за възможността да ви разказваме вдъхновяващи истории, да търсим заедно добрите примери от живота, да се изправяме заедно срещу неправдата, грубостта, срещу лъжата и алчността.

Във време на социална изолация, във време на изпитание за обществата, във време на най-нужно обединение, още повече се опитваме да устоим на предизвикателствата и вярваме, че трябва да ни има.

Така, както вярваме, че трябва да ги има и всички наши колеги, които успяват да се борят с прекомерния негативизъм, с който сме заляти, фалша в новините и липсата на обективност.

Нека заедно продължим да проправяме път на интересните, позитивните и смислените новини, нека откриваме вдъхновителите на нашето време и хората, които работят усърдно за нашето по-добро утре, нека заедно работим за правото да имаме различно мнение, което защитаваме с аргумени и факти. Без вас няма да можем!

Подкрепете ни! За да ни има и утре.

Можете да го направите чрез дарение с карта ТУК, или с банков превод на нашата сметка:Получател: MEDIABLISTER LTDIBAN BG46INTF40015052952796BIC INTFBGSFОснование: ДарениеАЙКАРД АД

Благодарим ви!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!