Корнелия – активен борец срещу пеевизЪма

Факти: “През 2006 -2007 г. беше първият сблъсък с модела Кой? Макар да се казваше по друг начин. Ставаше дума за приватизацията на “Булгартабак”. Ние се противопоставихме. Знаете какво стана нататък. Но накрая господин Борисов продаде “Булгартабак” на същия модел “Кой”. Знаете и сега резултата – закрива се фабрика, хора остават на улицата… Времето показа, че онази ни битка през 2007 година е била правилна.” Това заяви новоизбраният лидер на БСП Корнелия Нинова.

Размисъл: Слушах госпожа Нинова и се чудех при толкова борци срещу модела КОЙ, що не можем да се преборим с това задкулисие толкова време. Тя го пречупила, този, пустия модел, още през 2006-2007, ама едни други лоши му подарили това-онова. Е, вярно, Корнелия Нинова гласува Делян Пеевски да бъде избран за председател на ДАНС през 2013 година, ама това са бели кахъри. Тя на едро работи, директно по модела “стреля”, “какво тук значи някаква си личност”. Пък и той тогавашният лидер на БСП (Сергей Станишев, бел.ред.) им поставил ултиматум – или гласуват Пеевски или правителството пада, призна Нинова пред bTV. И нея много я било яд. С отвращение гласувала, така да се каже.

Някой беше казал, че при толкова демократи след 10 ноември, да се чудиш как е изкарал Тодор Живков 45 години. И нищо не се е променило до ден днешен. Толкова хора се борят със задкулисието. Пък то как избуя. Да му се не види колко е устойчиво.

Не Ви ли е неудобно, госпожо/другарко Нинова?! На прословутата слаба памет на българина ли разчитате, що ли? Или на максимата, че “една лъжа, повторена 100 пъти, става истина”. На 14 юни 2013 година Вие лично гласувахте Делян Славчев Пеевски да оглави ДАНС. Лично. Не ме интересуват мотивите ви. Тях ги разкажете на децата си, и гледайте да измислите нещо героично, та да не “падате” и в техните очи. На нас, в чиито физиономии се изплюхте, без извинение, тези лафчета не ни вършат работа. Не си ли давахте сметка, тогава, в лично качество, какво послание отправяте към всеки нормален човек в тази държава? И не ми излизайте с номера за председателя, за партията, за ултиматума. Колективна отговорност в този живот ня-ма. Има лична. Така че, моля Ви, давайте го по-леко. Не сме чак толкова малоумни и късопаметни. Честита Ви победа. Обещавайте на избирателите си как ще вземете пари от богатите и ще ги дадете на бедните  и ще вкарате повече държава в икономиката, няма лошо, щом има кой да Ви вярва, че ще се “оправим” като накараме успелите да плащат още повече за сметка на бедните, ама тези приказки за наивници за борбата Ви със задкулисието отдавна не искаме да ги слушаме. По-добре купете едни гуменки на всички протестиращи, които тогавашният Ви лидер наричаше платени, че си изтъркахме подметките, когато Вие не само не пречехте, но и гласувахте ЗА модела КОЙ.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!