“Послепис: Обичам те”

Да посрещнеш новата година, премръзнал и парализиран… Но с усещането, че има едно същество, което бди над теб и ще направи всичко по силите си, за да спаси живота ти. Това не е филм. Нито приказка. Това е историята на Боб от Мичиган и неговото куче, Голдън Ретривърът Кели.

Всичко се случва в навечерието на Нова година. Боб излиза от дома си, за да вземе дърва за камината. Часът е 22. 30. На няколко крачки от къщата си, мъжът се подхлъзва, пада и си чупи врата. “Започнах да викам за помощ, но най-близката къща до дома ми се намира на около 400 м и съседите не ме чуваха”, разказва Боб. Той е облечен само с риза и панталон, а температурата навън е мразовита – 24 градуса под нулата. На виковете за помощ на Боб се отзовава само неговото куче Кели. “До сутринта гласът ми изчезна напълно, но Кели не се отказа и не спря да лае. Не ме остави и за секунда. Топлеше ме и ми даваш увереност, че ще оцелея.” След 19 часа в снега, напълно неподвижен, Боб губи съзнание. Кели обаче не се предава. В 18.30 на 1 януари съсед, чува непрестанния лай на кучето и излиза да провери какво се случва. Така открива Боб.

Мъжът е откаран по спешност в болница, където претърпява тежка операция. Днес тялото на Боб се възстановява успешно, а сърцето му е пълно с благодарност – към неговия герой и ангел-хранител Кели.

dog

 

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!