Кулинарните удоволствия и брънч фантазии с нов адрес в София

Съвсем навреме и в крак с новата година в центъра на София се появи ново място, което главозамайва с кулинарни изкушения и ни предлага да се наслаждаваме на дълги, разточителни брънч следобеди.

Къде? В Котлет. Защо? Защото е модерна градска месарница, чиято концепция идеално се вписва в ежедневието ти, както през динамичната седмица, така и в лежерните уикенди. Има за всеки по нещо. За всеки по много. За всеки, който обича да разнообразява и оценява храната като истинско преживяване и удоволствие.

Новият кулинарен хот спот на столицата се намира на бул. Дондуков 29. И те чака в голямо пространство с модерен интериор, който те подканва да се настаниш уютно, за да отдадеш заслуженото внимание на фантастичните бургери и приготвени на място ястия, или пък да отпрашиш за вкъщи с месо по твой избор, прясно мариновано със свежи билки и маринати, готово за изпичане.

В Котлет ще намериш прясно свинско месо, телешко, пилешко, както и Black Angus. Всеки делничен ден предлагат вкусно обедно и вечерно меню с готвена храна. И понеже казахме, че има за всеки по нещо, то тук е мястото да отбележим, че разнообразието включва избор както от месни, така и безмесни основни ястия, топли гарнитури, както и студени салати и разядки.

А вечерите след уморителните работни дни са спасени с мариновани месни изкушения, които само трябва да изпечеш у дома.

Уикендите… те са още по-специални. Всяка събота и неделя от 12:00 до 16:00ч. в Котлет се предлага и брънч меню, като и за най-взискателните и претенциозни кулинарни маняци има английска закуска, авокадо тост, sunny side up burger, мексикански буритос с дърпано свинско, авторският Butcher’s brunch, любимите пържени филийки и още куп вкусни фантазии.

Изкушенията съвсем не спират с храната – в Котлет се предлага и домашно червено вино, подходящо за различни специалитети, както и селекция от колбаси и апетитни сосове.

Едно от най-важните неща обаче, които ще намириш в тази нестандартна месарница и кулинарен магазин в едно, е и доброто настроение, любезното отношение и професионализма, с който се посрещат клиентите.

Така основните съставки за вкусно приготвена храна и приятно прекарано време са винаги налице. За всичко останало ще ти помогне екипът от професионалисти, които ще те насочат в избора или ще ти приготвят фантастична храна.

Е, вече знаеш къде ще се случват уникални брънч следобеди, както и къде да намериш вдъхновение и висококачествено месо за твоите кулинарни върхове.

 

 

Ние следим всички новости в Котлет във Facebook и Instagram.

_________

Бул. Дондуков 29

от 11:00 до 20:00

Ул. Нишава 153

От 10:30 до 20:00

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!