Late Night Shopping само този четвъртък в Buzz Sneaker Station

И понеже винаги се озъртаме за позитивната и хубава страна на заобикалящия ни свят, а и признаваме суетата си на моменти, то нямаше как да не се вторачим в този четвъртък (11.06.20г.), в който се очертава 12 часа умуване и пазаруване на най-подходящия чифт сникъри, с които да стъпим здраво във втората половина на тази… интересна година.

Buzz Sneaker Station ти правят предложение, на което не можеш да откажеш, или иначе казано – намаления като за черен петък, но в един обикновен четвъртък, в който ще можеш да пазаруваш с допълнителни -20% на всички продукти в сайта, включително и тези, които вече са намалени! 

От 20:00ч. на 11.06 до 08:00ч. на 12.06.20г. на техния сайт можеш да разгледаш всичко, което през последните месеци ти плени окото, но пък предпазливо се въздържаше да си купиш.

Част от най-интересното, което можеш да намериш е под знака на adidas, Nike, CONVERSE, FILA и още… открехваме малко завесата какво ще те очаква с допълнителни -20%.


adidas SUPERSTAR FOUNDATION  и adidas STAN SMITH нямат нужда от представяне, имат нужда само от много живот по градските улици.

CONVERSE Chuck Taylor си е вечна класика, която няма нужда от хвалебствени слова, нея също ще можеш да намериш на цени, които няма да ти оставят много време за чудене.

Изместваме фокуса към FILA Disruptor Animal WMN – модерни и приковаващи вниманието, за всички, които носят много настроение и искат да го изрзяват по всички начини.

Селекцията продължава с убийствените модели NEW BALANCE M 997 NEW BALANCE M 850, NEW BALANCE W 997S, ей тези красавци AIR JORDAN DUB ZERO

и закъде без PUMA RS-X PUZZLE.

Оттук нататък всичко, което остава е да намериш подходящо място, в което да посрещнеш началото на Late Night Shopping, още вендъж ти напомняме – датата 11.06.20 г., супер четвъртък, в който да си направиш супер подарък. 

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!