Коледата е възможна

Лондонската гара Euston ще приюти 200 бездомни хора за Коледа, за да им предложи топла празнична вечеря и подслон. Ресторантът на гарата ще бъде празнично украсен, а масите ще бъдат декорирани като за тържествена вечеря на 25 декември.

Около 30 доброволци, работещи в железопътната инфраструктура, ще работят съвместно с благотворителната организация “St Mungo’s and Streets Kitchen”, за да подпомогнат провеждането на събитието и за да подарят празнично удоволствие и уютна атмосфера на хората без семейство и дом.

2

Джо Хендри, старши мениджър на Euston, споделя: “Екипът на гарата с удоволствие ще работи по празниците, за да подари поне малко усмивка на тези хора. Това е уникално събитие и за нас е чест”. Стив Найбър от “Железопътна инфраструктура добавя: “Използването на гарата за коледна вечеря на бездомни хора и празничното им веселие е чудесно нещо, което повече гари по света трябва да направят. Гордея се, че имам голям интерес сред колегите да се включат доброволно и да работят в празничния ден, за да помогнат. Всичко, което колегите даряват, е безвъзмездно. А едва ли има по-голям подарък от това непознати да ти подарят времето, което биха прекарали с най-близките си и любими хора”.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!