#ЛЮБОВ. Завинаги

Много пъти съм се улавяла, че се усмихвам, когато на улицата срещна мъж и жена на достолепна възраст, хванати за ръка. Мило ми е. Не само защото живеем във време, в което връзки и бракове постоянно се разпадат пред очите ни. Не само защото напоследък любовта сякаш се разглежда повече като взаимни интереси. А и защото живеем в страна, в която някак ни е втълпено, че мъжете са тъмни балкански субекти, които продължават да разглеждат жените си като “гола, боса, бременна и до печката”. Защото все още има много жени, които живеят в насилие и страх, мачкани от собствените си мъже. Защото у нас все още много хора гледат с присмех на любовта между по-зрели хора, че с възрастта от любовта остава навика. И е много хубаво, топло и уютно да видиш хора, които не са спрели да се обичат с годините, които се гледат с обич и уважение.

Галерията е пълна с вдъхновящи снимки. От тях ухае на дом, уют, обич и близост. И доказват, че никога не е късно да обичаш, да намериш човека, който те прави цял, завършен и щастлив. Доказателство, че любовта и желанието за живот не свършват с появата на първите бръчки и бели коси. Че обичаме някого не заради опаковката, а заради съдържанието. Че бракът не е договор и споразумение, а обещание. Което даваш със сърцето си.

Мъж и жена, които празнуват 65 години брак2
 
🙂3

4

Заедно са от 1952 година. И очевидно искат “целият свят да знае това”5
Двойка, която остава заедно до последния удар на сърцето. Внучката им публикува снимката в социалните мрежи с текст: Баба ми, на 96 години, и дядо ми, на 100, часове преди тя да отлети от Земята. 77 години брак!6
 

7

89

 

10

11

12

13

14

15

16

17

elderly-couples-in-love-54-57f4e75301522__605

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!