В Лос Анджелис приспаха заедно възрастна двойка лъвове, за да не страдат един без друг

Разказ за сродни души, за привързаност и неразделност каквито и ние, хората, понякога трудно успяваме да създадем с човека до нас. А те са двойка възрастни лъвове, които доскоро бяха любимци на хилядите посетители на зоопарка в Лос Анджелис, но миналата седмица са били приспани, заради влошаващото им се здраве.

От зоологическата градина казаха, че решението е взето изключително трудно и със сигурност двойката няма да бъде забравена.

Хуберт и Калиса се срещат през 2014 година, когато са преместени в зоопарка в Лос Анджелис, като от този момент те са неразделни и демонстрират обич и привързаност, която ги превръща в истински любимци на хората.

В своя късен етап от живота си обаче здравословното състояние на двете животни се влошава и ветеринарите взимат решението те да бъдат приспани заедно, за да не страдат.

Влюбената двойка пристигна в зоопарка в Лос Анджелис преди 6 години и заради невероятната връзка, която имат, двете животни се превърнаха за отрицателно време в най-обичаните ни обитатели. Беше почти невъзможно да ги видим разделени. Наистина ни болят сърцата, че трябва да се разделим с двойката, но това, че си отидоха заедно, ни успокоява“, коментира Дениз Верет, който е директор на зоопарка.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!