Говорете ми за здраве, мили медии

Много обичам да чета новините за здраве в медиите. Такива полезни неща научавам, а сигурно ако ги пробвам, може и да стана безсмъртна.

  • Благословено от Ватикана билково масло помага при рани и изгаряния
  • Чудотворната вода на Плиска вече е до колене
  • Ранното стареене зависи от кръвната група
  • Бездетна забременя по невъзможен досега начин
  • Силното слънце саботира имунната ни защита
  • Наталия Кобилкина: Нека да правим страстен секс с любов и да сме здрави след него!
  • Наши учени разработиха уникална технология за сваляне на кръвното за 5 минути

Изобщо не се съмнявам, че благословеното масло ще ми помогне, дори ако имам изгаряния 3-та степен. Не ми трябват доктори щом си имам свещени продукти от Ватикана. Ясно,че в последно време е много модерно да се говори за природна медицина, хомеопатия и лечение със силата на мисълта, ама хайде да не заблуждаваме хората, че ще вземат да повярват. Стига им, че в магазинни предавания ги занимават всяка сутрин по няколко часа с различни видове полезни семена, прегледи на бебета в студиото и феноменални врачки.

Ама май и чудотворната вода стана вайръл, след като ще къпем Бойко Борисов и ще оправяме държавата, значи действа, хайде всички към Плиска, че е до колЕне.

Не разбрахте ли, че явно безсмъртни няма да станем скоро, сега пък кръвната група ви е виновна, че се сбръчквате! Такъв е животът, приемете го! А, и спрете да вярвате на всяко изследване на “британските учени”, щото много се бърка. Ето, бездетната жена сигурно е била Дева Мария, щом по невероятен начин е забременяла, аз само така си го обяснявам. Другото се нарича медицина и няма нищо общо с невероятното, само за информация да ви прошепна (там работят с проценти).

Еййй, тва слънце голям саботьор ще излезе, направо насилник, не знам защо изобщо излизаме и ходим на море, като то ще взема да ни убие. Не, аз се отказвам от слънцето, заставам на страната на имунната система.

И на Кобилкина, тя ми е здравният идол, на нея и вярвам за всичко. Как хубаво го е казала “страстен секс с любов”, много поетично и здравословно. След него край на болестите, направо се отписвайте от личния си лекар и лайквайте страницата на гуру Кобилкина.

А, да, да щом е “уникална” и щом са “наши” веднага да ги викат в телевизиите да обяснят, че технологията всъщност не е чак толкова нова.

Няма май да се научат тези медии, че трябва малко да се понапънат и да създават качество, а не само да бълват безконтролно първото, което им хрумне. Защото вместо да ни излекуват, могат да ни навредят. Или най-малкото да ни омотаят и да отложим конвенционално и професионално лечение, което в някои случаи може да е фатално. Има нещо, което се нарича критично мислене, използвайте го, не занимавайте хората с всяка “здравна” новина, която не сте проверили, защото заради такива като вас ще се върнем в 18-ти век и ще се лекуваме с компреси, пиявици, отвари, кристална вода, лежейки по един месец на легло (е, дай Боже, поне с рецептите на Кобилкина :))

Новините не са медицина!

 

Източници: 24chasa.bg, pik.bg, myclinic.bg
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!