Няма място за добър вкус

С какъвто се събереш, такъв ставаш: Есмер замяза на Благо! (Обнови гардероба си, вече се носи в “Джизъс Стайл”). Бяхме чували за много стилове и течения в модата, но не подозирахме съществуването на “джизъс стайл”. Но, така е, човек се учи докато е жив. Или докато чете някои български медии.

“Николета Лозанова заголи дупе”. Това, според нас, не е новина от 10 години, ама… Кои сме ние да се месим в “редакционната политика” на тези “журналисти”. А и още има кой да се интересува от въпросната персона и поредното й заголване, естествено, че ще се намери и кой да пише за нея.

“Сексбомбите също взимат дипломи за висше! Ето как”. Решихме да не се информираме чак толкова надлежно как, но щом са “бомби” сигурно ще е взривоопасно…

“Само за жени: Какво трябва да знаеш преди срещата с едно “лошо момче”. Ох, мисля, че е време за статия: Само за читатели: загърбете принципите си, разбиранията си за журналистика и добрия си вкус настрани. Вие отворихте жълта и манипулативна медия. Тук няма място за гореизброените качества.

*В текста са използвани цитати от: hotarena.net, lifestyle.bg, blitz.bg, pik.bg
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!