На големия екран в малкия град – КИНОlove 2019

За четвърта поредна година екипът на NO BLINK стяга багаж с много ентусиазъм и вдъхновение, за да стигне до големия екран в малкия град. Иначе казано – четвъртото турне за късометражно кино е вече подготвено и организирано в 6 български града. За всички хора, гладни за хубаво кино и споделени емоции, NO BLINK са подготвили всичко необходимо, за да си заслужава времето, отделено за една хубава вечер, посветена на българското късометражно кино.

На теб не ти остава нищо друго, освен да се намериш в някой от изброените по-долу градове в посочените дати и да мотивираш всички киномани около теб.

Тази година водещ на турнето е Радина Думанян, която се е зарекла по всички възможни начини да се справи с предизвикателството и да обиколи България, за да срещне хората с качественото кино у нас и да представи късите филми от КИНОlove 2019г.

Ето и кои филми са подбрани за тазгодишното турне:

“Как да надебелеем здравоcловно” (реж. Кеворк Аcланян) ще ви пренеcе в един фантазен cвят, пълен c цветове, в който гравитацията е нарушена и хората под 120 кг отлитат… в небето.

_________________

“Брак” (реж. Cлава Дойчева) е една иcтория за изборите. Главната роля cе изпълнява от caмата Cлава Дойчева, а резултатът е изключително cилна емоция на екрана.

_________________

“Непознати” (реж. Камелия Петрова) е третото заглавие от турнето, вдъхновено от една пътуваща иcтория на пиcaтеля Захари Карабашлиев. Кино разказ за двама непознати, които решават… да не cе влюбят.

_________________

И, понеже след хубав филм идва време и за хубавото вино с предразполагаща компания, то екипът на NO BLINK не изневерява на добрите идеи и среща свята публика с авторите и актьорите от излъчваните филми. След всяка прожекция, на по чаша вино, всички, които имат желание ще могат да разговарят със Стефан Вълдобрев, Ованес Торосян, Алек Алексиев, както и още гости.

Всички малки тайни около турнето и още подробна информация за гостуванията откриваме на страниците на NO BLINK във Facebook и Instagram, както и на официалната страница на турнето.

Ето къде бусът с къси филми ще спре тази година:

Благоевград – 14.04, 18:00ч., Cinemax
Габрово – 17.04, 17:30ч., Кинополис
Враца – 23.04, 18:00 ч., Кино Метропол
Сливен – 16.05, 18:00ч., Кино Агликина поляна
Ловеч – 28.05, 18:00ч., Кино Коcмоc

Пловдив – 8.06, 18:00ч., Lucky Дом на киното

Не мигайте пред българското кино!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!