“Когато мъж обича жена…”

Любовта като вдъхновение. Като двигател. Като мотор. Буквално. Любовта, която ти помага да сбъдваш мечтите си. Да летиш. Да се наслаждаваш на живота пълноценно, без ограничения. За тази любов ще ви разкажем. Зак и Кембри. Които са истински вдъхновящи. 

Когато мъж обича жена…
Умът му във друга реалност живее.
Ще изтъргува даже света,
да донесе най-доброто за нея…

Така пее Майкъл Болтън. А любовта на Зак към Кембри е доказателство, че тази обич съществува. 

Кембри е с много ограничени възможности за движение през по-голямата част от живота си. Тя е парализирана и се придвижва в инвалидна количка. До един ден, в който Зак решава да изобрети специално превозно средство за бъдещата си съпруга. Което се оказва повече от успешно. “Изпитах съвсем нови усещания и един тотално различен и забравен от мен вид свобода. Можех да пътувам и да предолявам препятствия. Без да се изморявам и да ми се схващат раменето. Нещо, което преди беше немислимо за мен”, споделя Кембри.

Скоро след това Кембри и Зак се женят и започват масово да произвеждат превозното средство, което наричат ​​„Не-инвалидна количка“. През това време двойката надгражда оригиналния дизайн, което го прави надежден офроудър.

„Най-трудната част при разработването на „Не-инвалидна количка” е цената. “Искахме да създадем нещо, достъпно за всички. Намирането на качествени компоненти и достатъчно прост дизайн на възможно най-ниска цена отне доста време “, признава Зак. “Но мисля, че се справихме. Сега имаме нещо, на което всеки ще може да се наслаждава, при това на по-ниска цена от другите инвалидни колички, които се предлагат на пазара.”

Това определено не е инвалидна количка, определено не е машина, подходяща за закрити пространства, така че Кембри все още използва нормалния си инвалиден стол у дома, но всеки път, когато тя и Зак отидат в парка или на поход, тя скача в The Rig.

В момента само в САЩ има около 2,7 милиона потребители на инвалидни колички. За съжаление, според експерти, тази бройка ще расте – и заради увеличението на продължителността на човешкия живот, но и заради нарастващия брой пътно-транспортни произшествия. Така че превозните средства за специални нужди трябва да стават все по-удобни и модерни.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!