NIKE AIR FORCE 1 SHADOW: New Wave of Women’s Force 1s

Вдъхновени от силата на жените, тяхната суетност, внимание към детайлите и желанието да се отличават, дизайнерите на Nike им “подариха” един отличителен и запомнящ се модел, с който да подчертаят своята индивидуалност и стил.

Не кой да е, а именно Nike Air Force 1 е базата, на която се изгражда новият силует Nike Air Force 1 Shadow. Той няма опасност да остане в сянката на предшественика си, защото идва със своя характеристика и нови дизайнерски решения, които дообогатяват визията на историческият модел. Дизайнът е решителен, изпълнен с елементи и детайли, в който изпъква желанието за промяна.

Също като жените, които се предполага, че ще ги носят, дамските кецове са изразителни, с повече детайли и съвременно излъчване. Затова и самият дизайн разчита на малките елементи, който по съвършен начин преплитат елегантността и провокацията от пръв поглед.

Във функционалността си новите Nike също не изневеряват на себе сиповдигната подметка им придава съвременен вид, а вътрешната подметка ги прави полеки и поудобни.

Дотук с хвалбите. Дамските Nike Air Force 1 Shadow са неизменно попълнение към твоята колекция, ако си фен на марката, така че само ти казваме, че обувките са налични в магазини Buzz, както и онлайн. Не пропускай да си сред първите, които ще обуят новите Nike Air Force 1 Shadow.

________________

*Снимки: Antonia V. BaramovaАнтония Баръмова

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!