Мартина Апостолова пред КИНОвладетел: “Всички жени са Ирина”

В първото издание на видео “КИНОводителя”, зрителите ще видят личния разказ-откровение на Мартина Апостолова за работата й по ролята на Ирина в едноименния филм на режисьорката Надежда Косева. Зрителите ще научат интересни факти, лични находки; практиката, подхода и тренировките, които са били необходими за изграждането на образа. “Когато се подготвях, изгледах много майсторски класове, защото наистина не знаех какво е киното!”, споделя Мартина Апостолова.

Ролята на Ирина донесе на Мартина Апостолова признанието “Изгряваща звезда на Европейското кино” на Берлинале, множество международни награди, както и “Златна роза”. Забележително постижение за първи пълнометражен филм!

Виж още: Мартина Апостолова – истинска и вдъхновяваща

Всеки детайл, който споделя Мартина във видео разказа си е интересен и пълен с истинност. От участието в кастинга до финалната реализация – всички въпроси и перипетии, разказани в първо лице, единствено число! Всеки зрител ще може да разкрие “тайната” за големия й успех: “На първо място аз си създавам неговата предистория, неговия живот до момента, в който аз го срещам!”, разказа тя.

Новият формат на КИНОводител ще даде възможност на гостите да разкрият повече детайли, използвайки визуалните материали за допълнение и доказателство. В рубриката се очаква да гостуват режисьори, актьори, оператори, които да “изповядат” скрити детайли и лични методи от работата си в различни проекти. В поредицата вече се появи и критически текст на Драго Симеонов.

NO BLINK е платформа за популяризиране само на български къси филми и кино.

КИНОводителят се осъществява със съдействието на Национален фонд “Култура”.

_____________

Съдържание: NO BLINK

Виж още: Международно награждаваният къс филм “Брак” с онлайн премиера

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!