Нощ на историите с актьора Живко Джуранов

Новият събитиен формат “Нощ на историите” продължава с третото си издание, в което ще гостува актьорът Живко Джуранов, познат от театралната формация ХаХаХа Импро

“Нощ на историите” ще ни потопи в света на актьора чрез негови лични, семейни и родови истории, които той сам ще разкаже.

Не пропускай да се насладиш на една тази специална вечер с палитра от емоции и много истории.

Нощ на историите с Живко Джуранов” ще бъде на 1 декември 2019 г. (неделя) от 19:00 ч. във Fuzzy bar, София, ул. “Неразделни” 14 (до пазар Римска стена). Входът е 8 лв., с продажба на билети на място.

_________________

Снимка: hahahaimpro.com

Живко Джуранов е професионален актьор от театъра, киното и телевизията. От 2010 г. е част от първата българска професионална трупа за импровизационен театър Хахаха Импро, която наскоро отбеляза своята 10-та годишнина с последно шоу. Играл е в постановки на Държавен куклен театър Пловдив, Столичен куклен театър и Държавна опера Пловдив. Влиза в ролята на продуцента Хаджибеломорски в сериала по ТВ7 “Сутрешен блок” заедно с големия Тодор Колев. През последните години участва и в игрални филми – “Живи комини” на Р. Спасов и “Можеш ли да убиваш” на проф. Иван Ничев. Водил е тв предавания – детското музикално предаване “Бонбон” по bTV и образователното куклено предаване “Бърколино” по БНТ. Озвучавал е и филми като “Хари Потър”, “Смърфовете”, “Семеен тип”, предстоящия български анимационен сериал “Златната ябълка” и др.

________________

Ето малко информация и за човека зад “Нощ на историите”:

Създател на формата “Нощ на историите” е Момчил Цонев, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. Първото голямо издание на “Нощ на историите” беше в София през май тази година с популярни поети и писатели като Йордан Ефтимов, Петър Чухов, Марин Бодаков, Виргиния Захариева и др. През септември беше второто издание в Пловдив, посветено на Европейската столица на културата. “Нощ на историите” е част от начинанието Имало едно време в България за споделянето на лични, семейни, родови и селищни истории. Всеки може да се включи в кампанията “Спаси спомен”, като сподели спомен от миналото в сайта на начинанието https://stornik.org.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!