Ново бижу в центъра на София – Ramjuly Gallery

Две са ключовите думи в събитието тази седмица от света на изкуството у нас – бижу и галерия. Съвсем предпразнично, с много вдъхновение и любов, един от най-популярните български бижутери Антоанета Рамджулска открива своя собствена галерия в центъра на София. Като дълго чакана и с години подготвяна вече сбъдната мечта, галерията намери своето място, където подреди фантастични български автори от сферите живопис, малка пластика, приложни изкуства, интериор и дизайн.

Рамджулска е щастлива, ние още повече, защото в сърцето на София винаги ще има място за още изкуство. Ако се чудиш къде се е разхвърляло празничното вдъхновение из софийските улици – търси го и на ул.”Цар Асен” 21. Там ще те посрещне Антоанета, която ти обещаваме, че ще обикнеш от пръв поглед!

Освен нейни авторски творения, арт пространството ще приюти още няколко големи имена на творци от България като Атанас Хранов, Оник Каранфилиян, Мартина Караиванова, Владимир Аврамов, Женя Адамова, Ивона Стоянова, Джорджо, Димитър Николаев, Силвия Чанева, Рада Дичева, Яна Юнакова, Ангелина Цветкова, проф. Димитър Делчев, Теодор Лулчев, Евгения Цанкова и други.

“България има прекрасни артисти, които бихме искали да представим пред една модерна публика, която се идентифицира не само с чистата естетика, но и със съвременното мислене за хармоничен и етичен свят! Надяваме се да се утвърдим като част от Софийската художествена сцена, предлагайки на нашата и чуждестранната публика великолепни образци на съвременното българско изобразително и приложно изкуство”, сподели Рамджулска, която обеща тепърва да се организират интересни инициативи в сътрудничество с чуждестранни творци и галерии.

Галерия “Рамжули” вече посреща първите си гости, а официалното откриване на пространството ще се състои на 22.11, четвъртък от 17:00 часа на ул. “Цар Асен” 21.

Снимки: Иван Митрев

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!