Да превъртиш играта, наречена околосветско пътешествие

Ако някой ни сподели, че е пътувал до 50 страни, определено ще ни впечатли. Ако ни се похвали, че е посетил 100 държави, ще сме възхитени. Но ако разберем, че е стъпил във всяка една от страните по света, ще сме тотално удивени. Е, една жена е съвсем близо да превърти играта, наречена околосветско пътешествие. Американката Cassandra De Pecol е на път да обиколи всичките 196 държави в света. При това целта й е още по-амбициозна – да е най-бързият пътешественик и да документира обиколката си.
27-годишната Cassandra от Кънектикът вече е посетила 181 страни от юли 2015 г. За 15-те държави, които й остават, си е поставила срок от 40 дни. De Pecol е на път да пробие световния рекорд на Гинес в категорията “човек, който най-бързо е обиколил всички суверенни държави в света”. Нейното невероятно пътуване носи името “Expedition196”. Тя пътува в качеството си на посланик за мир от името на Международния институт за мир чрез туризъм.

Колкото и да ни се иска, трудно ще подобрим рекорда й. Но пък не можем да не се възползваме от привилегията виртуално да повървим по нейните стъпки, благодарение на снимки, които тя споделя в социалните мрежи:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!