От любов към филмовия свят на Wes Anderson

Лятото си е във вихъра и все повече магични цветове, усещания и емоции ни заливат, а ние сме се оставили малко по течението, леко притворили очи и жадни за още от всичко.

И, ей така докато търсим слънцето и му се усмихваме, открихме нова възможност да погледнем на света около нас по доста цветен начин… С много вдъхновение от различните цветови палитри и визуални експерименти от филми като “Moonrise Kingdom”, “Royal Tenenbaums” и “Hotel Chevalier” на режисьора Wes Anderson, екипът на Tens се прицели към създаването на лимитирана серия слънчеви очила със специален филтър “Spectachrome”, с които се чувстваш като от оживяла, лятна картичка от 70-те.

Колекцията е замислена в Шотландия, разработена във Франция и произведена в Италия и то от фотографи с особен усет към начина, по който гледат на света и с голямо старание да ти придадат същото усещане и на теб. Всяка рамка е ръчно изработена с всичко необходимо за нейния еко живот от естествени материали.

От екипа са обещали да създадат хипнотизиращ цветен ефект, с който да те пренесат в причудливия свят на ретро киното. Основателят на марката Крис Рей коментира в свое интервю, че всички с огромно нетърпение чакат очилата да стигнат до хората и да видят каква ще бъде тяхната реакция.

Засега се наслаждаваме на хумористичното промо видео, което заснеха от екипа с признанието, че актьорската игра не е тяхната сила, но пък краткият филм успешно предава емоцията и събужда нетърпение да погледнем света през ТЕЗИ очила!

Гледай видеото, а ако и ти останеш толкова хипнотизиран колкото бяхме и ние можеш да се включиш в кампанията в Indiegogo и да подадеш предварителна заявка за чифт, два или колкото ти се ще…

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!