В Япония отвори врати най-големият увеселителен парк, посветен на филмовия звяр Godzilla

И къде, ако не в Япония ще е най-подходящото място за откриването на увеселителен парк, посветен изцяло на японския филмов звяр Godzilla? С течение на годините, от първия път, в който Godzilla се появява в японското кино, той се превръща в глобален феномен, към който интересът не стихва и до днес.

Тематичният парк Nijigen no Mori на остров Awaji, който съвсем скоро официално отвори врати, предлага на феновете уникалната възможност да посетят Godzilla Museum. Там те могат да разгледат реквизита, да закупят ексклузивни стоки и дори да обядват в ресторант, който сервира тематични ястия.

TM & © TOHO CO., LTD.
TM & © TOHO CO., LTD.

TM & © TOHO CO., LTD.[/caption]

Малко след като беше обявена изложбата, която ще продължи до 31 август 2021 година, организаторите побързаха да разкрият още любопитни подробности, с които издадоха, че най-доброто тепърва предстои. Така и се случи – гигантски зип лайн дава възможност на желаещите да се спуснат директно в устата на огромната статуя на чудовището, която е с внушителните размери от 20 метра височина, 25 метра ширина и 55 метра дължина.

TM & © TOHO CO., LTD.

Размерите се доближават максимално до “живия” образ на Godzilla, като това прави усещането за посетителите още по-вълнуващо и незабравимо. За да е пълно изживяването и всички почитатели на филмовата класика от 1954 г. да могат да се почувстват част от света на Godzilla, паркът предлага и още атракциони, като специална контролна зала, която въвлича посетителите в приключенска игра, в която от тях зависи укротяването на чудовището.

Легендарният образ е абсолютен хит от мига на своята поява, така че несъмнено феновете по света са хиляди и за тях новината за откриването на увеселителния парк Nijigen no Mori си беше истински фурор.

Планът беше паркът да отвори врати през лятото, но извънредната епидемиологична обстановка в света измести откриването за октомври. Светът на Godzilla вече е отворен за посетители, а ние ви показваме и малка част от атмосферата там:

TM & © TOHO CO., LTD.
TM & © TOHO CO., LTD.
TM & © TOHO CO., LTD.
TM & © TOHO CO., LTD.
TM & © TOHO CO., LTD.
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!