Pass The Ammo # 3 – Поп-ъп изложба за свободата на изразяване

Александра Георгиева, Атанас Гиев, Васил Германов, Даниела Янкова, Костадин Кокаланов, Ивайло Недков, Илиан Илиев, Мила Лозанова, Росица Ралева, Теодор Георгиев, Яна Добрева – това са българските визуални артисти, които ще видим на 4 октомври в КО-ОП, където ще бъде представена изложбата Pass The Ammo # 3.​ 

Това е третото издание от поредицата поп-ъп изложби, представящи изкуството като оръжие за социална промяна.

Това издание е посветено на свободата на изразяване, с фокус върху свободата на пресата, доверието към медиите и речта на омразата.

Творбите са създадени в рамките на един уикенд, като част от заданието в SPRINTS – иновативен формат на Fine Acts, в който, след брифиране, ​визуални артисти​ ​имат само 48 часа​, за да създадат произведения, свързани с човешките права.

Всички творби ще бъдат включени в безплатната онлайн платформа ​TheAmmo.org​ под Creative Commons лиценз, така че организации и активисти от цял свят да могат да ги използват в своите кампании и комуникации.

Поп-ъп изложбата ще бъде отворена само за един ден в​ КО-ОП​ (Бул. Янко Сакъзов 17, София).​ Откриването е на 4 октомври в 18.30 ч., и е отворено за представители на медиите.

За повече информация вижте и ​събитието във Facebook​.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!