Нашите идеи за твоите подаръци

Целогодишно е любов, но сякаш през февруари най-много си го напомняме. И в месеца, в който се прадават най-много червени рози, ние решихме да ти подскажем с какво друго можеш да изненадаш другата половина за сърцето си в ден, различен от 14-ти февруари.

И, понеже си имаме ново любимо място, което е събрало родни таланти от различни сфери на изкуството, то нямаше как да не обходим подробно виртуалното пространство, за да изберем няколко уникални идеи за подарък. Напомняме, че бижутата, които се предлагат в Be Duende се изработват специално за всеки клиент, което пък в нашите очи ги прави още по-красиви и специални!

Ето какво сме харесали ние, а ако нищо от нашия избор не ти допадне, има какво още да видиш на сайта ТУК.

Мъжете винаги са били по-сложни, когато става въпрос за това да им се избере подходящ подарък. Че са практични – практични са, но и те могат да бъдат сантиментални. “LOVE” е една от прекрасните фотографии Александър Станишев, която на нас ни е оставила траен отпечатък в съзнанието и затова винаги ще е препоръчваме, независимо дали ще е поднесена като подарък за мъж или жена.

Александър Станишев

И, понеже обичаме да развихряме фантазия и с по-интересни подаръци – какво по-хубаво от сутрешно каше в часа, пълна със спомени. Отново изцяло ръчна изработка от страхотния Владислав Петков, който стои зад бранда Т Е З Г Я Х. Новата серия включва чаши в различен размер и за различни напитки. Същата за кафе е подходяща и за саке, само подсказваме.

Т Е З Г Я Х

Ако илюстрацията не е чуждо изкуство за вас, то тогава няма как да не са ви познати и някои от родните таланти като Андреа Попйорданова, Виктория Стайкова, SA6ETTU и други. Понеже не можем да не минем без малко червени нюанси, ето и подходящ принт от Елисавета Въчева, който всеки ден да се гледа с кеф!

Елисавета Въчева

Стигаме и до феноменалните бижутери в селекцията на Be Duende, които винаги удивляват с таланта си. Ето защо се спряхме на някои фантастични идеи от Симо Шомов, Виктор Павлов и Зора Романска.

Симеон Шомов
Зора Романска
Симеон Шомов
Виктор Павлов

Всички бижута са уникални заради това, че се изработват специално и по поръчка, което ги прави още по-специални. Ако можехме, щяхме да извадим всеки чифт обеци, пръстен или колие на всички автори от сайта, но засега сме избрали само малко, за да открехнем леко вратата на всичко, което можеш да откриеш, ако влезеш в сайта.

Препоръчваме обстойна разходка, за да си сигурен, че няма да изпуснеш перфектния подарък!

Толкова от нас с идеите, ти си на ход!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!