Какво се случи на “#ПрочетиМи – лична поезия” и защо да не пропускаш следващото събитие

Едно от най-дълго чаканите събития през седмицата “#ПрочетиМи – лична поезия” завърши повече от успешно и ни напълни душите, събирайки над 150 души в Литературен клуб Перото. По думите на директора Светлозар Желев това е третото най-успешно събитие, което се е провеждало в литературния клуб. Пространството бе препълнено, сърцата ни също, от хубава атмосфера, хубави хора и много поезия.

Бележи се началото на една дълга традиция в четенето и разкриването на нечувани досега таланти. Почти всички от 17-те участници в първото събитие, което се проведе на софийска сцена, бяха непознати за публиката, някои дори представящи своите творби за пръв път.

Без претенции като за голям конкурс, но все пак по правилата и регламента бяха отличени трима победители, чиито стихотворения ще бъдат публикувани в стихосбирка. Жури в състав поетесата Маргарита Петкова, която не успя да присъства на събитието, но е взела участие в гласуването, авторът Петър Чухов, както и Светлозар Желев подредиха на трето място Боряна Богданова, второ място – Веселин Геренов и първо място – Лияна Иванова.

И тримата разказаха, че това не е първото им представяне, но никога досега пред толкова много хора. Публиката също избра свой победител в лицето на Вангел Царухов.

По покана на Светлозар Желев, инициативата на Весела Славева, за която и преди сме разказвали, ще продължи да се случва и занапред в Перото. И понеже и ние бяхме там и се насладихме на тези лични, поетични, красиви и дълбоки емоции, то най-искрено те подканваме да не пропускаш следващите събития, които обещават да са още по-многочислени и интересни. А съвсем скоро ние ще те запознаем отблизо и с победителя – Лияна Иванова в едно по-лично и дълбоко интервю и ще ти покажем творбите, с които Вангел Царухов спечели сърцата на публиката. Основно женските…

Не пропускай да следиш #ПрочетиМи във Facebook, както и да си освободиш една приятна вечер за следващото събитие!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!