Инициативата “Декамерон” 2020 ти дава възможност да четеш разкази на над 30 български писатели

Освен, че сме ти обещали да те разхождаме из всички точки по света, в които са най-големите културни забележителности и можеш виртуално да ги посетиш, то и на родна земя се появи нещо, което заслужава не по-малко внимание – Проектът на Сдружение за градски читални “Декамерон” 2020 е една чудесна инициатива, която ти дава възможност да четеш безплатно разкази на 30 обичани български писатели!

Алек Попов, Александър Шпатов, Васил Георгиев, Георги Господинов, Деян Енев, Елена Алексиева, Захари Карабашлиев, Здравка Евтимова, Иво Иванов, Калин Терзийски, Людмил Станев, Мирела Иванова, Мирослав Пенков, Михаил Вешим са само част от имената на авторите, които подариха свои произведения на инициативата и направиха тази идея възможна!

Зад всичко това стоят много часове доброволен труд на цял един екип, така че – благодарим ви за възможността!

Ако някой разказ Ви е харесал, подкрепете автора и издателите му като си поръчате книга от тях.  В настоящия тежък момент, тази подкрепа е по-важна от всякога!

Сборникът е достъпен и за сваляне в няколко формата за електронни четци.

___________________________

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

Създадохме shash.bg преди пет години и оттогава до днес това е една от големите ни гордости. Зад това, което вие виждате, стои много малък екип от хора и въпреки трудностите, с които се сблъскваме, ние не се отказваме от идеята си да говорим за общественозначимите теми, които вълнуват всички, да разказваме светли истории, да ви срещаме с успели и позитивни хора, да разпространяваме добрите новини, както и да изразяваме мнение по събития, които са важни за обществото ни.

За тези години успяхме да подадем ръка и на много организации и хора, които са в началото на своя дълъг кариерен път и имаха нужда от подкрепа. Изградихме силна партньорска мрежа и застанахме зад независими организации, фондации, културни събития и независими артисти.

Най-важното обаче е, че стигнахме до вас. Благодарим за лоялността, за доверието и за възможността да ви разказваме вдъхновяващи истории, да търсим заедно добрите примери от живота, да се изправяме заедно срещу неправдата, грубостта, срещу лъжата и алчността.

Във време на социална изолация, във време на изпитание за обществата, във време на най-нужно обединение, още повече се опитваме да устоим на предизвикателствата и вярваме, че трябва да ни има.

Така, както вярваме, че трябва да ги има и всички наши колеги, които успяват да се борят с прекомерния негативизъм, с който сме заляти, фалша в новините и липсата на обективност.

Нека заедно продължим да проправяме път на интересните, позитивните и смислените новини, нека откриваме вдъхновителите на нашето време и хората, които работят усърдно за нашето по-добро утре, нека заедно работим за правото да имаме различно мнение, което защитаваме с аргумени и факти. Без вас няма да можем!

Подкрепете ни! За да ни има и утре.

Можете да го направите чрез дарение с карта ТУК, или с банков превод на нашата сметка:

Получател: MEDIABLISTER LTD
IBAN BG46INTF40015052952796
BIC INTFBGSF
Основание: Дарение
АЙКАРД АД

Благодарим ви!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!