“Ready for school” – инициативата на Buzz Sneaker Station, която събира успешни ученици от няколко държави

На есен с песен и нова доза мотивация, започват ударно и учениците, и ние. Млади, интелигентни, успешни, уникални, готини и истински – ей такива са “златните” деца, които обединяват България, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Словения, Черна Гора и Румъния в новия проект – “Ready for School” на Buzz Sneaker Station. Инициативата цели да събере най-успешните ученици от региона, които се отличават с особени постижения, много амбиция и успехи за гордост!

Страхотен Мартин Копчев е от “златните” деца на България в областта на информатиката и математиката, за който най-вероятно много пъти си чувал. Участник в над 24 национални и международни състезания и олимпиади по информатика и математика, от които в колекцията си вече има 17 първи места, 7 златни медала и още много отличия и награди.

Медалист от Международната олимпиада по информатика в Цукуба, Япония, където грабва бронзов медал, сребърен медалист от олимпиада отново по информатика в Румъния, а също и Гърция. Златен медал печели и от международно състезание, провело се у нас, а всеки път, когато се включва в състезания по информатика и математика в националния ни отбор  – печели.

Полюбопитствахме какът път е избрал да следва в бъдеще, а Мартин ни сподели, че на този етап не е решил в коя сфера ще се развива. Готви се за предстоящата Балканска олимпиада по информатика в Атина и няма търпение да се завърне в училище.

Казва, че харесва математиката, защото всички извършени действия имат логическа връзка. Най-логичното след неговите успехи и постижения обаче беше заслужено да стане част от “златните” деца на Buzz. “Кампанията на Buzz е различна с това, че е избрала да представи деца с високи постижения в областта на науката, спорта и изкуствата. Тя цели да мотивира и другите деца да се борят за мечтите си. Кампанията много ми хареса, защото за мен беше различно изживяване и успях да се запозная с деца от различни държави, успели в тяхната област.”, разказа Мартин.

Заедно с него в проекта се включват и пианистката Уна Милюш от Сърбия, която печели Златния пръстен на Шопен на 7 години, Александра Ролич, представителката на Босна и Херцеговина, която държи националния рекорд по лека атлетика при младежи на 400 м. Петър Ракочевич от Черна Гора и Петра Крушел от Хърватия пък са само на 15, но и двамата са национални шампиони. Петър е гений в сферата на роботиката, а Петра е най-добрата соло танцьорка в региона във всички състезания по фрийстайл.

Изящната балерина Бадеа Бианка Андреа от Румъния е победител в състезанието Youth America Gran Prix, а Анже Хрибар е един от най-младите членове на националния отбор по гимнастика в Словения и победител в няколко международни състезания.

Всеки един от тях е национална гордост и добър пример за връстници, а и не само.

Buzz обедини тяхната специална и силна енергия в проекта “Ready for School”, който доказва, че няма граници, що се отнася до човешките възможности.

Ето малко и от всеки един участник във видеото, създадено специално за инициативата:

И макар да са от онази порода надарени деца, които от малки успяват да кътерят големите стълби, те все пак остават младежи, които на прага на учебната година се впускат в приготовления и организация. За да си и ти подготвен в Buzz Sneaker Station са намислили страхотни изненади и големи намаления, които можеш да следиш онлайн на www.buzzsneakers.com до 17-ти септември.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!