10 талантливи илюстратори и техните творби, които видяхме на Фестивала “Реките на София”

Може уикендът да не беше изцяло оползотворен, но във времето, в което слънцето грееше, дадохме всичко от себе си, за да превземем множеството интересни събития, които София ни предостави.

Фестивалът Реките на София пожъна успех с първото си издание и ние се радваме, че имахме възможността да му се насладим, макар и само в неделя. Събитието се проведе в колаборация с много и различни брандове, компании, организации и фирми, които допринесоха за фантастичното настроение, с което хората се разхождаха.

Заформи се и едно трио, чийто живот ще продължи още една седмица – ръка на Фестивала подадоха галерия КО-ОП и онлайн пространството, което ти показва някои от най-добрите родни таланти в различни сфери на изкуството – Be Duende.

В една от трите локации – пред Национален стадион “Васил Левски” беше показана изложбата Space≠Place: Group Poster Exhibition, включваща десет уникално креативни и талантливи визуални артисти у нас. Авторите отразяваха на свой език състоянието на публичните градски пространства около реките на София и представиха, абстрактно или конкретно, идеите си за това как те могат да станат част от ежедневието ни.

Понеже официално изложбата беше открита вчера, днес и ние ви показваме какво точно беше показано на нея, като ви напомняме, че можете да си купите всеки един от принтовете в рамките на една седмица от сайта beduende.com.

Можете и да се включите в играта на КО-ОП в Instagram, която се казва INTERPRETATIONS, защото там имате шанс да си спечелите принт от изложбата.

Ето и творбите, които бяха част от груповата изложба Space≠Place / Пространство ≠ Място, част от Фестивал: Реките на София.

Автор: Илиан Илиев
Автор: Алина Папазова
Автори: Денислав Големанов и Мирослав Живков – Джингиби
Автор: рада Миладинова
Автор: Николай Петров
Автор: Никола Николов
Автор: Денислав Големанов и Мирослав Живков – Джингиби
Автор: Донна Димитрова
Автор: Донна Димитрова
Автор: Виктория Стайкова
Автор: Жана Миткова

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!