5-часова видео разходка в Ермитажа – истински подарък за душата

Ако се огледаме за позитивите, които изникнаха във времето на самоизолация, то няма как да не кажем, че “отворените” врати на световните музеи и галерии се оказаха наистина вълшебно и необходимо бягство от реалността. Поне за малко, успяваме да се откъснем от случващото се и да се потопим в света на изкуството и макар повечето да предпочитаме на живо да се наслаждаваме, то сега и този компромисен вариант не е никак малко удовлетворение.

Приготви си топло одеяло и приятна напитка, изпращаме те на 5-часова видео обиколка в един от най-старите и големи художествени и културно-исторически музеи в света, а именно Ермитажа в Санкт Петербург.

Този уникален кеф е възможен, благодарение на Apple, които споделиха видеото, което първоначално е замисляно като реклама на издръжливостта на батерията на новия модел телефон, но пък ето, че намери и друго приложение, а именно малко спасение.

Във видеото ще видиш заснети 45 галрии, 588 творби, както и живи изпълнения от младия руски композитор и пианист, който имахме честта през 2018 да гледаме и на живо с безплатен концерт в Софийската опера и балет – Кирил Рихтер.

5 часа в един кадър, за още по-автентично изживяване, което наистина си заслужава!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!