София се сдобива с Food Park – пространство за кулинарни фантазии и разнообразни културни събития

Може би 2020 спъна всичките ни планове още в началото си, но ето че идва и светлината в тунела, която всички така дълго чакахме. Животът отново кипи и е навън и макар, че разумно гледаме на ситуацията, която съвсем не е напълно отминала още, то малко по малко се връщаме към познатия ритъм.

Изминалите по-позитивни дни и новини донесоха усещането, че отново ще се срещаме навън, ще ходим на концерти, ще пътуваме, ще сме заедно и ще е прекрасно!

Ето и още едно място, което попада в полезрението ни, очакваме го съвсем скоро и възнамеряваме с най-стриктно спазване на предпазните мерки, да му се насладим.

Quartal – новото място в столицата, което ще бъде посветено на кулинарните изкушения и разнообразните културни събития, които предстоят. Иначе казано, по взаимствани идеи от различни чуждестранни градове и в София отваря врати първият Food Park.

Идеята на Quartal е да бъде специално обособено място, което да привлича ценители на добрата храна и културния живот, който включва концерти, филми, стендъп комедия и др.

Пространството ще отвори врати на бул. “Черни връх 69”, близо до метростанция “Витоша” и ще бъде отворено целогодишно.

Официалното откриване е планирано за началото на юли. В първия месец ще разчитаме много на обратната връзка на посетителите ни, защото те са най-важни за нас. Отворени сме за всякакви препоръки, забележки и критика.”, споделиха Слави Хрисотв и Цветан Тодоров – хората, които стоят зад създаването на проекта.

Ние с нетърпение чакаме началото на тази чудесна идея и се надяваме да бъде един успешен проект, който да обогатява културния живот в града.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!