Созополски семинар по творческо писане

На Созопол никога няма да са му достатъчни всички изписани за него редове, поеми, разкази, истории за мокри нощи, бурни разговори и вълнисти емоции. Но, какъвто и да е краят, на лято той винаги те приема обратно, готов да ти подари от всичко по много.

Ако обичаш да разказваш за морето, да пишеш, да го наблюдаваш, да го снимаш, да го улавяш, да му се доверяваш – то имаш възможност да се довериш и на собственото си усещане и да направиш нещо различно. Тази година се открива първият по рода си летен Созополски семинар по творческо писане на Творческа Академия “Заешка дупка”!

Ще се случи в рамките на една седмица от 10 до 16 юни, в любимия ни морски град Созопол, където заедно с писателите и поети Рене Карабаш, Мартин Колев и Петър Чухов ще пишем, ще се разхождаме, ще говорим и всичко останало, свързано с литературата и любовта към морето и изкуството да се живее, защото “морето само живите обича”…

Не го мисли. Чувствай го.

_________________

Таксата на семинара е 629 лв и включва:

6 нощувки в хотел на първа линия до морето

  • 6 закуски
  • едноседмична писателска програма водена от трима различни лектори
  • добро настроение и нестихващо вдъхновение

Приемът е отворен до 19-ти май, местата са ограничени, затова побързайте!

________________

*КАК ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ?

  • Изпратете ни Ваша автобиография, която да посочва основната информация за Вас и творческите ви интереси и занимания (ако имате такива)
  • Актуална снимка
  • Мотивационен отговор на въпроса “Защо искам да се участвам в Созополския семинар по творческо писане?”

*НАПРАВЕТЕ ПОДАРЪК!

Ако желаете да подарите Семинар на свой приятел или близък, изпратете ни основната информация за него – име, телефон, професия, е-мейл и няколко думи защо искате да го подарите точно на него.

*За повече информация, пишете във Facebook, на е-мейл адрес akademiq.chernova@gmail.com или се обадете на телефон 0883402747

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!