Space ≠ Place / Пространство ≠ Място – една изложба, която не е за изпускане

Освен че този уикенд се посвещаваме на една чудесна инициатива, за чийто основател ви разказвахме скоро – Мартин Янков и Фестивалът Реките на София, то успоредно с всички страхотни неща, които ще се случват в трите локации, посочени в събитието, има и едно четвърто, много задължително за посещение, което няма как да пропуснем!

Говорим за колаборативна изложба с творбите на 10 родни визуални артисти, която носи името Space ≠ Place / Пространство ≠ Място, и която ще се проведе до коритото на река Перловска, между Национален стадион “Васил Левски” и “Орлов Мост”.

Авторите ще отразят на свой език състоянието на публичните градски пространства около реките на София и ще представят, абстрактно или конкретно, идеите си за това как те могат да станат част от ежедневието ни.

В изложбата ще видиш творби на Алина Папазова, Виктория Стайкова, Денислав Големанов и Мирослав Живков – Джингиби, Донна Димитрова, Жана Миткова, Илиан Илиев, Никола Николов , Николай Петров (Glow Graff), Рада Миладинова.

10 страхотни визуални артиста, които обожаваме и ти препоръчваме в един есенен септемврийски уикенд в красива София. Още по-хубаво от всичко това е, че всеки един от принтовете ще може да бъде закупен онлайн от www.beduende.com, където ще са налични в рамките на една седмица.

Не забравяйте, че с всяка покупка подкрепяте работата на независими български артисти.

Не забравяйте да носите широки усмивки и да се отдадете на всички страхотни преживявания, които Фестивалът Реките на София е подготвил.

Не забравяйте да се пазите и да пазите и хората около вас.

Ние ще сме там, елате и вие!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!