Спалните, в които бихме прекарали много дъждовни уикенди

Ако става въпрос за оставане вкъщи, точно сега може би това е ключова фраза, която ще се стремим да употребяваме все по-рядко, за да не буди нележални реакции. Ама, нормално, след почти три месеца принудително стоене вкъщи, сега домът не е най-предпочитаното място, поне за уикендите. Дъждовни или не, важното е да са навън, на различно, на ново.

Хубаво е обаче да успяваме да носим разнообразие и в собствените си малки крепости, като отново е важно да се замислим с колко уют и позитивна енергия сме успели да ги заредим. Колко функционалност и практичност сме създали според нуждите си и колко благоприятна е атмосферата, за да ни носи нужното спокойствие и уединение.

Особено любимо занимание за много от нас е преобразяването на различни малки кътчета в дома, внасянето на промяна и свежест. За това и решихме да помечатем малко за онези чудни, дизайнерски изпипани и обзаведени спални, в които можем да прекараме дълго време.

Pinterest

Разбира се, за целта отделихме време и се заровихме в любимия извор на вдъхновение, когато става въпрос за интериор, а и не само – Pinterest.

Pinterest

Pinterest

Независимо от стиловите предпочитания на всеки от нас, спалнята си остава много любимо и важно за спокойствието ни място. За това и ако отдавна не си се грижил да своя малък рай на сънищата, то сега е моментът да внесеш дълго чаканата промяна. Разбира се, че освен удоволствието от това да усетиш положителна промяна в пространството около себе си , то най-важно си остава и прекараното там време. Колкото до истинските разбирачи по темата обзавеждане, от тях сме запомнили малки трикове, които да ни помогнат в избора и решенията. Разбира се, не всички правила важат еднакво за пространство от 100 кв. м и 20 кв. м., но пък едно от основните и много важни неща за създаването на благоприятна атмосфера в спалнята е основната и правилна комбинация на текстури и цветове, като за предпочитане са изчистените линии и топлите нюанси, които не влияят агресивно и ни помагат да се чувстваме уютно.

Също е необходимо да помислим как можем да си осигурим повече място за съхранение, така че да не ни се налага да усещаме вечен хаос и безпорядък. Е, столът с лавината от дрехи понякога е неизбежен, но ако е само той, пак е добре.

Фукнционалността и уютът могат да вървят ръка за ръка, обаче ние няма да се правим на експерти по темата, а само ще се постараем да те вдъхновим за нови идеи и положителна промяна.

Pinterest

Ние хич и не бихме се лишили от сутрин с дълго излежаване, още по-дълга закуска, хубави книги, музика и филми… вече звучи като да прелива в следобед и ако още сме си в леглото, защо пък не?

Ето още малка доза вдъхновение, което нас ни провокира да развихрим въображение, надяваме се и при теб да подейства така. Остава да прецениш откъде да започнеш, като малките акценти винаги са способни да преобръщат цялото пространство и да го карат да изглежда като ново, а ако съвсем отначало трябва да започнеш, то подсказваме ти с КАМКО – мястото, което се надяваме да отговори на твоите вкусове и идеи.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

_______________

*Платена публикация

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!