Споделена КвАРТал-на маса

След една хубава вечеря, човек може да прости на всеки, дори на собствените си роднини” е казал Оскар Уайлд. Как да му се противопоставим, като си е точно така! Обаче не за прошка и не толкова за храна става въпрос в следващите редове, а за споделеността! За желанието да сме заедно и да споделяме мисли, идеи и емоции. И всичко това на една дълга маса поканила всички прекрасни хора из малките софийски улици!

Вече достатъчно подсказахме – Споделена КвАРТал-на маса е страхотното ново събитие, което от КвАРТал ще организират всеки месец по една събота! Грабвайте по една бяла покривка и по възможност маса – всички са поканени!

Инициативата започва в събота 20 април на ул. “Цар Симеон” между улиците “Бачо Киро” и “Будапеща”. Те, разбира се, са затворени, за да се осигури абсолютен комфорт. От 12 до 18:00 часа там ще те чакат страхотни хора, които търсят същото, какво и ти – приятни и полезни запознанства, свежи хора, свежи умове, хубави разговори и приятно хапване.

___________________

Ето какво още имат да ти кажат организаторите:

Първата улица, която ще затворим е тази събота, 20 април е ул. “Цар Симеон” между улиците “Бачо Киро” и “Будапеща”. За тогава плануваме едно общо запознанство между съседите в КвАРТал-а и желаещите да работят с тях. Какво ще се случи? През цялата отсечка ще сложим една голяма дълга маса с бяла покрива, на която искаме да поканим всеки съсед (живущ, организация или бизнес) да донесе от своя страна нещо за хапване или пийване, с което да почерпи другите.

Хайде да се запознаем на живо, да започнем комуникация помежду ни и да мислим за колаборация. Последното е вече факт, което няма как да не ни радва. Молим всеки, който може да донесе маса и покривка да ни пише лично или да я донесе на място, бихме били безкрайно благодарни на вашата съседска подкрепа! Така ще разберем колко маси и бели покривки ще може да очакваме тази събота в сводобната от коли улица.

Нека градът ни диша, а съседите си говорят! Всеки е добре дошъл да бъде наш гост!

Чакаме ви тази събота, 20 април между 12:00-18:00 ч.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!