“Раят е в спомените”

Те започват да пишат своята история през 1957 година. Неговият дядо подготвя двора на къщата си за церемонията, леля й приготви тортата, а кръстницата им уши роклята. Сватбеният ден на Розари и Руснака. Семействата им се събраха, за да празнуват любовта им. Сърцата и на двамата бяха пълни с вяра за щастлив живот заедно. Тогава нямаха представа, че днес ще са родители на 9 деца, че ще имат 16 внуци и 4 правнуци. И че всички те ще празнуват любовта им днес, 60 години по-късно. Розари и Руснака пазеха в сърцата си спомени от всички важни моменти от живота си, включително от сватбата си. Но нямаха снимка от този ден. Снимка, която да показват на децата и внуците си.

Наследниците  им обаче искат да са част от снимката на церемонията, затова им организират мини сватба, а група фотографи запечатват момента завинаги.

Розари и Руснака със сигурност са преживели незабравими мигове. Благодарение на близките си, които ценят момента и познават стойността на спомените. Наздраве за добротата, мисълта за другия, простичкото щастие и младоженците!  “Раят е в спомените”. И в хората, които ни ги подаряват.

1

2456

78910111213

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!