Стотици деца се включиха в кампания, чрез която казаха”Благодаря” на всички работници на първа линия

Те искаха да кажат “благодаря”. Да покажат, че се вълнуват, че оценяват, че виждат, чуват и разбират. Осъзнават заобикалящия ни свят от последните месеци с всички негови предизвикателства, но успяват да останат фокусирани върху героизма и помощта на хората на първа линия. Това са стотиците деца, които се включиха в кампанията #CreateThanks, като изпратиха свои рисунки, чрез които да изразят благодарността си към всички, работещи на първа линия в борбата срещу коронавируса. От 450-те творби на децата, 3 от тях бяха изненадани с новината, че техните рисунки ще се появят на огромен билборд, за да могат да достигнат до хората, за които са предназначени.

7-годишната Kelli-Rose Simpson Forde е дъщеря на служител в публичния транспорт, който всекидневно излага себе си на риск от заразяване, но така и не се отказва от работата си. Той е и вдъхновението на малката Kelli-Rose и нейния най-голям герой, на който иска да благодари за усилията и куража. От вратата на дома й нейната рискунка стига до Таймс Скуеър, като послание към всички, които са на първа линия, като нейния баща.

Xavier Garcia, 5-годишно момче от Лонг Айлънд, също искаше да благодари на работниците на първа линия, които помагат на болни и нуждаещи се, особено на своята леля, която е медицинска сестра. “Направих тази рисунка, за да благодаря за лекарите и медицинските сестри, че са супергерои“, каза Xavier.

Третото дете, чиято рисунка ще бъде показана на едно от най-оживените кръстовища в града, е 4-годишната Amarry London Alhassan, която нарисува “едно сърце и помагащи ръце“, за да изкаже своята признателност към всички здравни работници, включително и нейната майка, която е лекарски асистент.

Един прекрасен жест, който докосна стотици хора и навярно в пъти повече именно онези, които седми месец излагат себе си на риск, в името на това да окажат помощ на други, работейки без почивка и живеейки далеч от близките си.

Кампанията беше инициирана от компанията Shutterfly, която също така организира раздаването на 500 пакета с необходими продукти за защита на медицинския персонал в Синай и Елмхърст, както и 750 000 долара дарения, като част от друга тяхна инициатива “За добро”.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!