SUPPORT YOUR LOCAL INDEPENDENT ARTISTS

Като хора, ценящи и уважаващи изкуството, вярващи в магията на творчеството, влиянието му върху хората и силата на културата със всички нейни проявления, то знаем, че необходимостта от взаимност е постоянна и ежедневна. Във време като днешната ситуация обаче вярваме, че можем да бъдем полезни и да намерим начин взаимно да си помагаме. Обръщаме вниманието ти към независимите артисти у нас, част от които са събрани под шапката на Be Duende – пространството, което успява да ти покаже истински таланти сред бижутери, дизайнери, модерни занаятчии, които могат да те изумят с елегантност и финес в продукти от керамика и порцелан, илюстратори, фотографи и художници. От всичко по малко, за всеки по нещо. Не, защото е по-важно да се сдобиеш с керамична купа преди да има какво изобщо да сложиш в нея, а защото, когато дойде момент и повод, можеш да заложиш на родното. Да заложиш на автентичното и на униката, понеже всичко в Be Duende се прави специално за теб.

__________

“Факт е, че пандемията засяга всички нас, но тук ще обърнем специално внимание на една група професионалисти, която за нас е особено важна и която е особено силно засегната. Група от независими артисти, които с откровената упоритост и постоянство също ще продължат да правят това, което правят най-добре. Изкуство.

През последните години успяхме да изградим едно малко, но сплотено семейство от талантливи творци от различни сфери, които с много любов и постоянство, създават единствени по рода си предмети с безценна добавена стойност. Добавена стойност, която се крие в автентичността, ръчния труд, вниманието, индивидуалността и личния почерк на артистите, които създават светове в света.

Знаехме, че искаме да споделим историята и творенията на нашите автори с възможно най-много хора. Знаехме, че ще срещнем и други като нас – ценители на автентичността и специалното внимание, с които един продукт се създава, от даден човек, в даден момент.

Знаехме, че всеки малък предмет, създаден от ръцете на артист, е докоснат от неговата душа, а ние бяхме пленени от идеята да разкажем историите “зад кулисите” и да ви покажем всички невероятни красоти, които се създават с безкраен талант и усърдната работа.

Днес, повече от всякога, вярваме в необходимостта българските независими автори да бъдат подкрепяни и вярваме, че не сме сами. Вярваме, че всеки малък жест има значение.

Вярваме, че и вие вярвате. Затова имаме нужда от вашата подрепа.

Предоставяме 10% отстъпка на всеки, записал за нашия бюлетин.

Запознайте се с всички наши автори ТУК.

Пълната селекция от авторски бижута, принтове, илюстрации и различни предмети за дома ще намерите ТУК. ”

_______________________

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

Създадохме shash.bg преди пет години и оттогава до днес това е една от големите ни гордости. Зад това, което вие виждате, стои много малък екип от хора и въпреки трудностите, с които се сблъскваме, ние не се отказваме от идеята си да говорим за общественозначимите теми, които вълнуват всички, да разказваме светли истории, да ви срещаме с успели и позитивни хора, да разпространяваме добрите новини, както и да изразяваме мнение по събития, които са важни за обществото ни.

За тези години успяхме да подадем ръка и на много организации и хора, които са в началото на своя дълъг кариерен път и имаха нужда от подкрепа. Изградихме силна партньорска мрежа и застанахме зад независими организации, фондации, културни събития и независими артисти.

Най-важното обаче е, че стигнахме до вас. Благодарим за лоялността, за доверието и за възможността да ви разказваме вдъхновяващи истории, да търсим заедно добрите примери от живота, да се изправяме заедно срещу неправдата, грубостта, срещу лъжата и алчността.

Във време на социална изолация, във време на изпитание за обществата, във време на най-нужно обединение, още повече се опитваме да устоим на предизвикателствата и вярваме, че трябва да ни има.

Така, както вярваме, че трябва да ги има и всички наши колеги, които успяват да се борят с прекомерния негативизъм, с който сме заляти, фалша в новините и липсата на обективност.

Нека заедно продължим да проправяме път на интересните, позитивните и смислените новини, нека откриваме вдъхновителите на нашето време и хората, които работят усърдно за нашето по-добро утре, нека заедно работим за правото да имаме различно мнение, което защитаваме с аргумени и факти. Без вас няма да можем!

Подкрепете ни! За да ни има и утре.

Можете да го направите чрез дарение с карта ТУК, или с банков превод на нашата сметка:

Получател: MEDIABLISTER LTD
IBAN BG46INTF40015052952796
BIC INTFBGSF
Основание: Дарение
АЙКАРД АД

Благодарим ви!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!