SUPPORT YOUR LOCAL INDEPENDENT ARTISTS

Като хора, ценящи и уважаващи изкуството, вярващи в магията на творчеството, влиянието му върху хората и силата на културата със всички нейни проявления, то знаем, че необходимостта от взаимност е постоянна и ежедневна. Във време като днешната ситуация обаче вярваме, че можем да бъдем полезни и да намерим начин взаимно да си помагаме. Обръщаме вниманието ти към независимите артисти у нас, част от които са събрани под шапката на Be Duende – пространството, което успява да ти покаже истински таланти сред бижутери, дизайнери, модерни занаятчии, които могат да те изумят с елегантност и финес в продукти от керамика и порцелан, илюстратори, фотографи и художници. От всичко по малко, за всеки по нещо. Не, защото е по-важно да се сдобиеш с керамична купа преди да има какво изобщо да сложиш в нея, а защото, когато дойде момент и повод, можеш да заложиш на родното. Да заложиш на автентичното и на униката, понеже всичко в Be Duende се прави специално за теб.

__________

“Факт е, че пандемията засяга всички нас, но тук ще обърнем специално внимание на една група професионалисти, която за нас е особено важна и която е особено силно засегната. Група от независими артисти, които с откровената упоритост и постоянство също ще продължат да правят това, което правят най-добре. Изкуство.

През последните години успяхме да изградим едно малко, но сплотено семейство от талантливи творци от различни сфери, които с много любов и постоянство, създават единствени по рода си предмети с безценна добавена стойност. Добавена стойност, която се крие в автентичността, ръчния труд, вниманието, индивидуалността и личния почерк на артистите, които създават светове в света.

Знаехме, че искаме да споделим историята и творенията на нашите автори с възможно най-много хора. Знаехме, че ще срещнем и други като нас – ценители на автентичността и специалното внимание, с които един продукт се създава, от даден човек, в даден момент.

Знаехме, че всеки малък предмет, създаден от ръцете на артист, е докоснат от неговата душа, а ние бяхме пленени от идеята да разкажем историите “зад кулисите” и да ви покажем всички невероятни красоти, които се създават с безкраен талант и усърдната работа.

Днес, повече от всякога, вярваме в необходимостта българските независими автори да бъдат подкрепяни и вярваме, че не сме сами. Вярваме, че всеки малък жест има значение.

Вярваме, че и вие вярвате. Затова имаме нужда от вашата подрепа.

Предоставяме 10% отстъпка на всеки, записал за нашия бюлетин.

Запознайте се с всички наши автори ТУК.

Пълната селекция от авторски бижута, принтове, илюстрации и различни предмети за дома ще намерите ТУК. ”

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!