Театърът в Люксембург не успя да събере желаещите да видят световната премиера на Peeping Tom

“ДЕТЕ” (2019) идва след феноменалния успех на “БАЩА” (2014) и “МАЙКА” (2016), затваряйки семейния кръг на трилогията.

Детето и приказният му объркан свят застават в сърцето на най-новия спектакъл на Peeping Tom. Действието проследява начина, по който децата възприемат заобикалящия ги свят, от техните най-съкровени желания и най-големи страхове.

Чрез езика на тялото хореографите​ Габриела Каризо и Франк Шартие изучават комплексния космос на децата и интерпретират метаморфозите, през които преминава гледната им точка под постоянния натиск на емоциите, несигурността и съмненията.

Ексклузивни кадри от представлението разкриват впечатляващите декори, които реалистично пресъздават образа на митичната гора – главен герой във вселената на детското въображение.

Повече за сценографията на спектакъла вижте тук.

____________________

Българската публика ще има шанса да види последния спектакъл на култовата белгийската компания на 20 септември в Дом на културата “Борис Христов” от 20:00ч.

Ограничено количество билети ще намерите ​тук​.

Снимка: Oleg Degtiarov
Снимка: Oleg Degtiarov

На преобразената до неузнаваемост сцена ще оживеят чудновати и страховити създания и ще се вихрят магии и кошмари, точно както в необятната детска фантазия.

Кадри от репетициите вижте във видеото:

Публиката на ONE DANCE WEEK вече се докосвала до фантастичната естетика на PEEPING TOM по време на ONE DANCE WEEK 2017, когато компанията гостува с втория проект от трилогията – “МАЙКА”.

Ограничено количество билети за спектакъла “ДЕТЕ” е в продажба онлайн на Epaygo.bg   и на касите на EasyPay.

Лица под 18 години няма да бъдат допускани в залата. За повече информация следете събитието във Facebook.

_____________________

12-тото издание на международния фестивал за съвременен танц и пърформанс ​ONE DANCE WEEK ще се проведе в Дома на културата “Борис Христов” в Пловдив​. Билети за спектаклите се продават онлайн в системата на ​EpayGo.bg​, както и на касите на EasyPay. Поради високия интерес към фестивала силно препоръчваме предварителното закупуване на билети.

ONE DANCE WEEK​ се организира от Фондация “ЕДНО за култура и изкуства” и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.​ ​Фестивалът​ ​се осъществява с подкрепата на Министерството на културата.​ ​За повече информация следете​ ​@onedanceweek​ във Facebook, Instagram и Twitter​, ​както и www.onedanceweek.com

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!