“Измъкни се от мрежата”

Все повече хора търсят спокойно, уединено място за почивка. Далеч от суетата, шума и презастроените масови курорти. Далеч от препълнените плажове, на които имаш чувството, че всеки момент някой ще ти стъпи на главата. Далеч от показността, евтината парвенющина, селфи стиковете, туристическите менюта и затворените комплекси, в които споделяш басейн с други стотици посетители на хотела. Малките, закътани, запазени места, в които се чувстваш местен, усещаш атмосферата и духа им и не се редиш на опашка за салам, пържени картофи и селфи пред поредната туристическа забележителност. Все повече хора осъзнават, че луксът, всъщност, не е в лъскавия хотел, а в природата, свободата, запазената традиция е лукс, простия живот, все повече хора си дават сметка, че малкото е повече и това е най-ценната почивка.

Една очарователна кабина, далеч от тълпите от хора и претъпканите курорти, построена така, че да прилича на три горски сови, вече чака своите посетители в района на Бордо, Югозападна Франция. Нощувката там е абсолютно безплатна. Идеята за този “хотел”  е част от инициатива, която насърчава жителите на града да се измъкнат от мрежата и да поживеят сред природата.
Постройката носи името Les Guetteurs (наблюдателите), състои се от 3 етажа, обзаведена е с кръгли бели легла и предлага красива гледка. Ако планирате пътуване до Бордо в близко бъдеще, можете да резервирате безплатния си престой в Les Guetteurs – или едно от многото други уникални съоръжения за къмпинг в района.

1

2

3

4

5

6

7

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!