Trust Me, I Am A Superstar

Половин век легендарност звучи като началото на нещо вечно и тази година всички ще си припомним за какво точно става въпрос. adidas Originals официално обяви 2020 г. за 50-та годишнина от създаването на най-емблематичната обувка за марката – Superstar. В продължение на пет десетилетия с впечатляващ тираж, моделът Superstar се превръща в най-продаваната обувка в Северна Америка за няколко сезона.

Половин век този легендарен модел на adidas гази смело напред с гордо вдигнатите глави на множество хип-хоп изпълнители, джазмени, модни икони, а и не само. Няма нужда от по-голямо доказателство от това, че Superstar се превърна в класика за поколения наред и през 2020 г. е напът не само да напомни за своята вечна значимост, но и да напише следващата 50-годишна глава от своята история. От момента, в който хип-хоп триото Run-DMC възхвали емблематичния модел и го вклини в поп културния статус в средата на 80-те със своята песен “My adidas”, моделът е живял своя живот чрез иконата на поп културата Pharrell Williams и авангарден моден дизайнер Rick Owens.

Наред с официалното съобщение на марката, adidas разкри и какво може да се очаква в следващите пет десетилетия на Superstar. Наред с вълнуващите промени, които очакват обувката, то нейните заклети фенове могат да очакват и исторически кампании със знамените личности от музикалния шоубизнес и спорта, а също така и някои вълнуващи сътрудничества с най-добрите бутици и творчески агенции в света.

От самото си създаване, Superstar изгрява с усещането за промяна и категоричност. В името на отборния дух и общите усилия, с които хората градят своето по-добро утре, adidas Originals ще се фокусира върху серия от инициативи, които ще имат за цел да вдъхновят позитивната промяна сред общностите по целия свят.

Change Is a Team Sport е глобалната кампания, която ще въвлече представители на музиката, модата и изкуството, за да докаже, че промяната не се случва само заради един човек. Всичко ще започне с пускането на филм, режисиран от Джона Хип и каст, съставен от множество креативни хора от семейството на adidas. В него ще се проследява пътят на скейтърката Jenn Soto и срещата й с редица вдъхновяващи личности, облечени във вечните черни екипи и Superstar.

Без по-възрастното поколение, което е започнало промяната, ние не бихме разполагали с нашите знания. А без новото поколение не биха съществували промяната и прогреса. Ако тези две поколения се обединят, вярвам, че това ще създаде атомен взрив, от които ще избликнат невероятни изкуство и креативност.”, споделя Джона Хип.

Във филма участват геймърът Ninja, Kerwin Frost, Blackpink, Pharrell Williams, Yara Shahidi, Anitta, Jenn Soto, Mariah Duran, Mark Gonzales, Blondey, Tyshawn Jones, Liz Cambage, Pogba, Nigo, Jackson Wang, Chris Severn, Mette Towley, Tracy McGrady, Anna Isoniemi, и Jonah Hill, които носят със себе си едно послание: Change is a Team Sport.

adidas Originals: Change is a Team Sport дебютира по време на наградите Грами, а самото видео можете да видите тук:

Ние засега оставаме на празнична вълна и отбелязваме петте десетилетия звездна слава с модела adidas Superstar 50, който може да бъде намерен в онлайн магазина на Buzz Sneaker Station – ТУК.

#ChangeIsATeamSport

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!