Пътят на доброто

Ураганите Харви и Ирма отминаха, оставяйки след себе си тежки разрушения. Възстановяването от двата урагана ще отнеме месеци, ако не и години. Безсилни сме пред бедствия и катаклизми, но пък можем да си помагаме, да сме единни и да отваряме сърцата си за чуждата болка.

Ето няколко докосващи примери за човечност и трогателни жестове на доброта. Всеки един е свидетелство за щедростта на човешкия дух и напомняне, че винаги можем да намерим сили и средства да си помагаме. И да сме заедно в трудностите.

1Сирийски бежанци доставят храна на хора, засегнати от Ирма

DJmXnAyW4AAEtqkСъседи помагат на жена да извади и спаси вещите си от рушаща се къща

DJqhMFNW4AEF0Cj“Хей, аз съм тук. Ако имате нужда от консумативи, свържете се с мен”. Това послание към пострадалите обяви в ефира на ABC жена от Тексас.

 

4Безплатна храна за хора от евакуираните райони. Чад Харисън от Валдоста, Джорджия успява да дари храна на над 2000 човека

5Круизна компания изпрати два от корабите си до Карибските острови, ударени от Ирма, за да помогнат на евакуираните, а норвежката круиз компания изпрати кораб до Свети Томас, пълен с провизии.

6Професионален геймър от Канада дари 10 000 долара на пострадалите от Ирма- това е наградният фонд на геймърски турнир, който той печели

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!