Седем порции 4K видеа ни отварят вратите на Van Gogh Museum в Амстердам

Къде ако не в музея на Ван Гог в Амстердам ще е събрана най-голямата колекция от произведения на художника. Творбите на Винсент ван Гог са разделени на периоди от неговия живот, които обхващат ранно детство, през различните му емоционални състояния, до смъртта му. В колекцията на музея се пазят 200 картини, 500 рисунки и 700 негови писма.

Този най-виден представител на постимпресионизма е оставил богато наследство от произведения, които днес са безценни съкровища, част от голямата картина на европейското изкуство.

Музеят, посветен на великия художник в Амстердам е място, наситено с впечатляващия му талант, което всеки би трябвало да види. Макар все още да ни е трудно да си представим обиколка на живо в близко бъдеще, то начин винаги има.

До мащабната колекция от произведения на нидерландския художник можем да се докоснем и чрез седем порции 4K видеа, които отвеждат зрителя на частна обиколка на няколко кътчета в музея.

Богата музикална партитура съпровожда всеки виртуален посетител, като облагородява цялата обстановка и усещане за величествен талант и изкуство. Време насаме с някои от най-великите творби на Ван Гог е възможност, която не се изпуска. Видео серията идва като естествено продължение на дигиталното съдържание, фокусирано върху живота и работата на Ван Гог, което започна през 2017 година с филма “Да обичаш Винсент”.

“Отваряме вратите” на това удивително място и отиваме на обиколка. Ела с нас.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!