Въздействие

Когато ни попитат “С какво е различна компания Deloitte”, отговорът се намира в многото конкретни примери за това къде сме помогнали на клиентите си да постигнат забележителни цели, да решават сложни проблеми или да направят значим напредък. Още по-дълбоко в нас стоят нашите вярвания, поведение и основното ни чувство за целеустременост, което е в основата на всичко, което правим. За нас доброто не е достатъчно. Стремим се не просто да бъдем добри, а да сме сред най-добрите във всичко, което правим – да помагаме на нашите клиенти да реализират амбициите си, да направят положителна промяна в обществото и да увеличат успеха на хората. Това подхранва отдадеността и човечността, които преминават дълбоко през всяко наше действие. Това ни прави наистина различни в Deloitte. Не колко сме големи, къде сме, нито какви услуги предлагаме. Това, което наистина ни определя, е нашето желание да въздействаме на хората и на света, по начин, който има значение“. 

С тези думи се описва една от най-големите консултантски компании в света – Deloitte. Скоро те визуализираха ценностите, които компанията изповядва в мащабна кампания, чието заглавие (“Make your impact”) ни предизвиква и ние да окажем своето въздействие, което има значение за нашето утре.

Видеото към кампанията е проектирано и анимирано от популярния японски бутик Design studio Onesal. Дизайнерският екип беше изправен пред трудната задача да илюстрова новите технологии и тяхното въздействие върху света по един оптимистичен, подканващ начин, показващ как решенията, които правим днес, формират нашето утре. 

Всичко започва с една зелена точка. Секудни по-късно в краткото видео по абстрактен начин се показва нейната еволюция от различни гледни точки – трансформиране, разширяване, дори формиране на ново значение, но все пак на финала имаме завръщане към нея. 

Сега е времето да създадем света, който искаме и никога няма да има по-важен момент от сегашния, в който да вземем големите решения, които ще повлияят на нашето утре. 

Вижте колко красиво може да бъде разказана една цяла философия в една минута:

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!