Започва второто издание от поредицата събития Illustration Pop-Up в КО-ОП

Съвсем скоро, в София, едно пространство ще празнува истинска първа годинка! Не кое да е място, а именно КО-ОП се радва на своята първа година, която се старахме да следим и изчерпателно да ви разказваме за всичко, което се случва в пространството за изкуство и събития. На 17-ти ще е повече от специално! Ще е емоционално преживяване за всички замесени и всички гости, а от екипът на КО-Оп е подготвил и поредното супер яко събитие, с което да се запечата моментът. Второто издание на серията от събития Illustration Pop-Up започва точно в 19:30 и ти обещава да е впечатляващо!

Даваме малко повече информация от организаторите и те чакаме там!

______________________

Илюстрация: Розалина Буркова

Запазете датата 17 декември, защото тогава, в 19.30 ч., КО-ОП ще стартира второто от поредицата поп-ъпи за илюстрация. С него пространството за изкуство продължава да предоставя сцена на съвременни илюстратори в България, като им дава свобода да се представят по начин, който най-добре рефлектира изкуството им. Очаквайте еклектика от стилове, сюжети и начини на представяне и, разбира се, в духа на празничния декември – греяно вино.

Били Матеева

За това издание КО-ОП потвърждава участието на 9 български илюстратора, сред които са Розалина Буркова, Теодор Генов – Pastedko, Деси Баева, Андреа Попйорданова, Rosie Eisor от Blood Becomes Water, Жожо Георгиев, Ива Димитрова, Деница Бояджиева и Били Матеева.

Pastedko

По време на събитието, което ще се състои в продължение на четири дни, до 20 декември (включително), те ще представят както нови, така и стари и непоказвани непоказвани произведения, така че почитателите на илюстрацията ще имат възможността да впечатлят с различен коледен подарък или да запълнят своите колекции.

Деница Бояджиева

В рамките на Illustration Pop-Up организаторите са планирали и две съпътстващи събития.

На 18 декември от 19.30 ч. глобалната платформа за социално ангажирано изкуство Fine Acts ще представи дейността си, ще разкаже за своите реализирани кампании и ще сподели плановете си за 2020 г.

На 19 декември, пак от 19.30ч., рекламната агенция The Smarts ще ни заведе в backstage-а на тяхната работа и ще разкаже как се създава визуална идентичност за клиент – от брийфа, през стратегията, до финалните визии, като ни представи своя проект за Софийския международен литературен фестивал.

За повече информация може да посетите и събитието във Фейсбук тук.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!